top of page

Què és
Mar Acústic?

Mar Acústic, és una proposta intimista, única i singular, que fusiona la música en directe amb l'espectacular i subtil acústica natural, dels bells paratges costaners de la Reserva Natural Cap de Creus.
Totes les propostes musicals, són en acústic i estan acuradament triades per resaltar l'acústica dels paratges escollits.
Paratges com la Cova de l'Infern on la llum natural i l'acústica de l'espai, completen l'experiència.
De juliol a agost oferim una àmplia programació de concerts íntims i exclusius.
Sortida des de Port Lligat (Cadaqués) amb travessa, concert i degustació de cava.

Sortida des de Port Lligat (Cadaqués)
A les 18:00 hores.
Com arribar
Gaudeix mentre els teus petits es diverteixen en bones mans.
Mentre tu formes part de l'experiència que t'oferim, si vols, els teus petits es divertiran, amb els bigotis d'en Dalí, les aventures de Barba Roja, contrabandistes i mariners. Jocs i gimcanes que els faran descobrir part de la història del nostre poble, Cadaqués.

RESERVA D'ENTRADES ANTICIPADES

 

Per reservar entrades

cal posar-se en contacte

amb nosaltres,via mail

o per telèfon.       

                             

RESERVES: +34 630548296

UN CAVA AMB ÀNIMA
El cava AGUSTI TORELLO MATA és el resultat d'un compromís personal. La dedicació d'una família i un equip de persones que fa possible, any rere any, collita rere collita, el miracle d'elaborar uns caves amb personalitat única i reconeixement internacional. Caves que neixen de les millors vinyes del Penedès, respectuosos amb la seva terra, amb les varietats autòctones, el sòl, el clima, el procés i la tradició. 

bottom of page